Kuchár
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Príprava jedál pre pacientov a zamestnancov ústavu.
Práca v 2-zmennej prevádzke.
Zamestnanecké výhody, benefity
– koncoročné odmeny
– odmeny pri životných a pracovných výročiach
– príspevky zamestnávateľa III. pilier
– celozávodná dovolenka počas vianočných sviatkov
– príspevok na rekreáciu zamestnanca
– príspevky zo sociálneho fondu podľa Kolektívnej zmluvy
– možnosť osobného rastu
– stabilné pracovné miesto
Predpokladaný termín ukončenia výberového konania:
26. 10. 2024
Požiadavky na zamestnanca
Informácie o výberovom konaní
Na základe zaslanej žiadosti a životopisu prebehne výberové konanie formou osobného pohovoru.
Na pohovor budú pozvaní iba tí uchádzači, ktorí spĺňajú kvalifikačné predpoklady, t. j. vzdelanie v odbore kuchár.
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
kuchár; kuchár, čašník – príprava jedál
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
flexibilita, ústretovosť, ochota učiť sa nové veci